Triviant

Triviant

Sponsor Triviant gratis

Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Triviant, zonder dat het u een cent extra kost! 

Reserveer een restaurant online via Dinnersite.nl of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd en Triviant ontvangt geld in de clubkas.
Via de categorieën boven in het menu kunt u tevens bij diverse webwinkels bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Triviant. En nogmaals, het kost u niets extra!

Wilt u Triviant ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van uw club. Voor u een kleine moeite, voor Triviant directe inkomsten. Stelt u zich eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die Triviant een warm hart toedragen.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Triviant. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Triviant hier direct van!

 

“SponsorKliks,

 

 

Triviant contacten


Bent u op zoek naar Triviant contact informatie, klik hier.

Zoek contact

Repetitie

Sponsoring

“SponsorKliks,