Triviant

Triviant

Historie

Muziek- en Showkorps Triviant is een relatief jonge vereniging. De vereniging is ontstaan op 1 januari 1990, het moment waarop de gemeentelijke herindeling tussen de gemeenten Wilnis, Vinkeveen-Waverveen en Mijdrecht plaats vond. De oprichting van Triviant vloeide voort uit een samenvoeging van de toenmalige verenigingen Uno-Animo uit Wilnis en Tamajco uit Vinkeveen. Hierdoor ontstond een vereniging met een bezetting van trommels, slagwerk, dwarsfluiten en lyra’s alsmede een majorettepeloton. 

De leden van Triviant variëren in de leeftijd van 6 t/m 60 jaar en repeteren eenmaal per week in hun clubgebouw aan de Bonkestekersweg 3 te Vinkeveen. Voor het majorettepeloton wordt gebruik gemaakt van de sporthal van het Veenlandencollege te Vinkeveen. 

Doordat de vereniging de instructie en opleiding van haar leden in eigen beheer houdt slaagt de vereniging erin de kosten van het lidmaatschap laag te houden. In 2015 heeft de vereniging haar 25-jarig bestaan gevierd en in deze 25 jaar heeft de vereniging reeds vele optochten, defilés en openingen muzikaal ondersteund. Daarnaast worden regelmatig verjaardagen en jubileums met een optreden ondersteund. 

Het huidige repertoire bestaat momenteel uit marsmuziek voor de straatoptredens en daarnaast bekende showmuziek voor de concerten en overige evenementen.

Triviant contacten


Bent u op zoek naar Triviant contact informatie, klik hier.

Zoek contact

Repetitie

Sponsoring

“SponsorKliks,